top of page

 

 

Na vele jaren als freelance producent te hebben gewerkt voor diverse programma's en omroepen heb ik in de zomer van 2018 de volgende stap gezet: mijn eigen productie bedrijf waarmee ik volledig als buitenproducent TV programma's aan kan leveren aan de diverse partijen.

De expertise die ik in de afgelopen jaren heb opgebouwd komt me nu goed van pas. Daarbij is het fijn dat ik kan werken met facilitaire bedrijven en medewerkers waarmee ik de afgelopen jaren een vertrouwensband heb opgebouwd en die mij kennen als een loyale, flexibele, accurate en betrouwbare producent. Het is dan ook fijn om te weten dat grote bedrijven als United, Chain, Omroep MAX en niet te vergeten de Avrotros de samenwerking met mijn eigen productiebedrijf zijn aangegaan om Dit Was Het Nieuws als eigen productie te mogen gaan maken.

Als producent kun je niet werken zonder alle fijne vakmensen waarmee je deze mooie TV producties maakt en ik koester dan ook een kern van vaste mensen waar ik al vele jaren mee werk. Met name de collega's van Fieniks die al sinds 1996 verantwoordelijk zijn voor de inhoudelijke kant van Dit Was Het Nieuws, mijn eerste eigen productie waar we in najaar 2018 weer mee op zender gaan. 

Het opstarten van een eigen productiebedrijf is een uitdaging waar ik met volle vertrouwen in stap na 10 jaar met Angel's Events als eenmanszaak te hebben gedraaid. Met feedback van de mensen van ABC Legal die zich over de juridische kant hebben gebogen zoals overeenkomsten, contracten en verzekeringen en vertrouwende op mijn eigen vakkennis en ervaring ga ik met veel plezier aan het werk met Angel's TV Producties.

 

Tot ziens op de werkvloer! 

 

Angelique

TV

PRODUCTIES

bottom of page