top of page

OVER

ANGELS

Angelique de Vries

Al op mijn 16e wist ik dat mijn roeping lag in de media- en entertainment wereld. Erg verbaasd was mijn omgeving dan ook niet toen ik op mijn 19e vertrok uit het Drentse Coevorden om te gaan werken in het Gooi bij de Wereldomroep. 

Inmiddels zijn we ruim 38 jaar verder en heb ik mijn dromen waar kunnen maken. Na 20 jaar vaste dienst bij de TROS heb ik in 2008 Angel's Events opgericht.

Mijn leuke, gevarieerde maar ook best drukke baan combineer ik met de zorg voor twee heerlijke kinderen en dat maakt dan ook dat ik elke dag met veel enthousiasme en passie werk aan alle projecten die ik onder mijn hoede heb. Of dat nu een TV productie is of een (bedrijfs)evenement of een solo live muzikant bij u thuis.

Creatief in het bedenken van oplossingen, enthousiast in mijn doen en laten, flexibel, een goede dosis humor, representatief en communicatief.

Kortom: het lijkt me sterk als we er samen niet uit gaan komen om uw evenement van de grond te krijgen en er een spetterend succes van te maken. Ik spreek u hopelijk snel!

Angelique

bottom of page